Bollina ofera enologului Andrea Bernardini posibilitatea de a-si realiza propriul proiect, iar Corte Medicea este unul dintre ele.Recoltare are loc in septembrie / octombrie, toti strugurii sunt recoltati manual si strict selectati pe vite,doar cei mai buni pot face parte din acest vin.Fermentarea: Sangiovese si Syrah - 6 zile de macerare la rece la o temperatura de 0-4 ° C si 16 zile de fermentare (cu drojdii autohtone selectate) la o temperatura de 24-26 ° C, Cabernet franc si Merlot fac aproximativ 20 de zile de fermentare la o temperatura de 26-30 ° C. Culoare:rosu-intens. Mirosuri senzationale de scortisoara, zmeura, afine, piper, cacao si lemn dulce fac un amestec elegant. Pe palat este armonios, textura buna cu finisaj foarte persistent si placut,cu miros de gem. Temperatura de servire:16-18°C. Asocieri gastronomice:ideal cu carne rosie si branzeturi maturate.
