Fidora Tenuta Fraune Amarone della Valpolicella Classico este realizat printr-o tehnica unica numita “appassi-mento”, care se folosea inca in perioada romana. Acest sortiment are in compozitie cei mai buni struguri Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt uscati in mod natural timp de 3 luni pierzand 40-50% din greutatea lor initiala. In luna ianuarie sunt fermentati timp de 2 saptamani, urmand maturarea pentru o perioada de 42-50 de luni in butoaie din lemn de stejar francez. Dupa acest proces vinul este invechit in sticla minim 6 luni. Se recomanda decantarea cateva ore inainte de a se consuma.Culoare: Rosu rubin intensMiros: Buchet complex cu note de prune rosii coapte completat cu accente de condimente si fructe uscateGust: Cald si intens cu un caracter robust si un finisaj curatAsociri gastronomice: Ideal alaturi de preparate din carne de miel, preparate din carne de vanat, branza maturate, alaturi de mancaruri asiatice si preparate picante din Orientul Mijlociu
